MANOWAR ФЕН СЪСТЕЗАНИЕ

 

За да се отбележи големия успех на новия албум на Manowar - " Warriors of the World " и факта, че Manowar ни дадоха страхотно лято, дарявайки ни този диск, който да слушаме отново и отново WorldWide Web Warriors организира състезание за всички True Metal Warriors!
Какво трябва да направите?
Изпратете ни снимка, където показвате страстта си към Manowar по някой  луд, забавен, оригинален, ексклузиване или странен начин!
Например: нашивка на MANOWAR, знаме, фланелка или каквото и да е например в Grand Canyon, Alaska, на някоя туристическа атракция, в любимата ви кръчма, из планините на Шотландия, във фоайето на скъп хотел, пред офиса на министър председателя, пред замъка на Царя, Шон Конъри със знаме на MANOWAR или просто снимка, на която сте с фланелка на MANOWAR :)  .
Можете да изпращате na webmaster@manowar-bg.com  или на  worldwidewebwarriors@manowar.com. Като пращате снимки, в писмото включвайте и домашния си адрес! Всички снимки ще бъдат публикувани във WWWWизданието (http://home.wxs.nl/~verdoore/index9.htm ) и линкнати от всички официални фен сайтове.

НАГРАДИТЕ:


1-ва награда: Вашата собствена група ще подгрява голямата фен среща на MANOWAR през лятото на 2003-та, на която разбира се ще бъдат и Кралете!
2-ва награда: Печелите 2 пропуска за зад сцената за 2 различни концерта на MANOWAR, където ще имате възможността да се запознаете с Кралете, да се снимате с тях и вземете заветните автографи!
3-та награда: Много ценен пакет с фен артикули на MANOWAR предоставен от Нюклиър Бласт и всичките подписани от групата!!!
4-та награда: Сингълът на “Call to Arms”¸ включващ “The Dawn of Battle” и “I Believe” на DVD, на диск и на плоча, предоставен от Нюклиър Бласт и подписан от цялата група!!!
5-та награда: Комплект от 3 концертни плаката, предоставени от Кралството на Стоманата (The Kingdom of Steel) и подписани от групата!!!
6-та награда: Пакет от MANOWAR, изненада и предоставен от Нюклиър Бласт

Победителите ще бъдат информирани лично WorldWide Web Warriors по пощата, и съобщени както на този сайт така и на WWWWизданието.

 

Снимки ще се приемат до: 1-ви Март

Назад към Феновете