Make your choice: F**k You! | Cdep - Rock Beast | Live

Reviews / F**k You! 7" heavy vinyl single


NWT

Noise Of Reality - Fuck you (7") (Bootleg Booze Records).

Varvräknaren ligger på knallrött, avgaserna ryker och när kopplingen släpps upp är Noice of reality snabbast iväg i ett moln av riviga gitarrer. Infernot är totalt i "I do want you" och den samplade motorsågen i titelspåret kan i alla fall inte jag få nog av. Arvikagrabbarna borde få en given plats på ortens festival i sommar och vore jag dem skulle jag skicka ett exemplar av den här singeln i limousin till White Jazz-kontoret i Stockholm. Fräckast hittills i år.

Betyg: 4

/Jonathan Strandlund (NWT, 2000)


Reviews / F**k You! 7" heavy vinyl single


No Rule Zine

Noise Of Reality - Fuck you (7") (Bootleg Booze Records).

Rock 'n' roll punk levererar Noise of Reality från Ludvika (Arvika/ed) och jag gillar den här singeln, mycket tack vare Pär Eskilssons ljusa skrikstämma som är bland den mest egna jag hört. Musikaliskt så är det frenetiskt, argt och fyllt av roliga utfall som motorljud, vrål och distade gitarrer. Första låten "'Fuck You" är den som jag gillar bäst på den här sjuan, men "I Don´t Want You" sitter inte helt fel den heller. Prova lite egen rock 'n' roll/hårdrockspunk i stället för köpa The Deadbeats album som jag ruttnade på efter en lyssning.

/No Rule Zine (Nr: #10 Juni 2000)


Reviews / F**k You! 7" heavy vinyl single


Denim Zine

Noise Of Reality - Fuck you (7") (Bootleg Booze Records)

Noise of Reality från Arvika släpper singel, om rösten vore högre kunde det här va riktigt bra, eller det kanske bara är dålig hörsel som spökar?. Det är snabbt tempo, bäst på singeln är B-sidan "I Do Want You" som är riktigt bra om sången hördes. Singeln är helt ok, vill man köpa singeln: www.beluga.se

Betyg: 3 av 5

/Denim Zine (Nr: #3)


Reviews / F**k You! 7" heavy vinyl single


A rock n´ roll hell

Noise Of Reality - Fuck you (7")

Finally this Arvika based rock n roll band have made a following up to their great cd-single "Rock beast". This single just blew me away, its totally awsome! It include two songs "Fuck you" and "I do want you" wich both are fast raging rock music with disted guitars and vocals. The wax is really thick and heavy too wich was really cool. This is a must own if you like swedish garage rock, and you can order this vinyl from Beluga. But hurry, its only pressed in 300 copies.

/Patrik Hådell (2000-01-20)


Reviews / F**k You! 7" heavy vinyl single


Värmlands Folkblad

Noise Of Reality
Fuck you (singel) (Bootleg Booze Records)
Betyg: 3 av 5

Arvikarockarna i Noise of Reality har utvecklats en del sen mini-cd:n Rock Beast. Man märker klart att självförtroendet hos grabbarna är i topp.

Rak och skitig punkrock med drag åt heavy metal hållet och en attityd som nästan går att ta på. Det svänger hårt om Arvikabandet. Titelspåret Fuck You är en punkhit av rang men på b-sidan finns den ännu bättre låten I Do Want You där tempot är lite högre. Synd att den hamnat på baksidan.

Skivan kommer på en riktigt fet och tung vinyl och ligger på det egna nystartade bolaget Bootleg Booze. En perfekt produktion ger ett bra "jävlarannamaljud" och bolag som Frank och White Jazz borde snart nappa på arvikagrabbarnas rock.

Motorsågs-samplingen är en mycket skön detalj som lyfter den annars enda svagheten, nämligen sången. Den blir lite väl ljus ibland och pudelrocken från 80-talet kommer i tankarna, annars så låter det hårt som busen. Noise of Reality borde vara självklara kandidater till Arvikafestivalen 2000. Syntharna kan behöva lite punkrock.

/Jonas Larsson (2000-01-14)